Produkter


 
Vilka produkter & hudvårdsmärken jag jobbar med?

 

När jag valde vilken leverantör av hudvårdsprodukter jag på Hudkliniken Norr skulle jobba med gjorde jag en ordentlig undersökning av marknadens produkter. Efter mycket läsning och provning av de olika leverantörernas produkter föll valet på TEBISKIN®, ENERPEEL® och SYNCHROLINE®. En av anledningarna till att jag valde just dessa produktserier beror på att det är resultatinriktad hudvård, och jag upplevde verkligen också resultat!

 

Jag är jättenöjd med dessa produkter och kan inte vänta att få använda dem i din nästa behandling hos mig.

 

TEBISKIN®

TEBISKIN® är avancerad hudvård i potenta styrkor baserad på vetenskaplig grund. Innovativt nytänkande baserat på patenterade teknologier gör att vi kan erbjuda er produkter och behandlingar i världsklass. Konceptet tillgodoser dig som vill vara redo för dagens och morgondagens behov och som samtidigt vill ha maximal effekt på minimal tid. Som kund ger det dig enkla hudvårds-rutiner med få produkter som levererar tydliga resultat.

 

 

ENERPEEL®

ENERPEEL® är idag marknadens främsta och mest omfattande koncept för snabbverkande, effektiva och säkra Kemiska Peelingar. Konceptet är det enda på marknaden som är medicintekniskt klassat (CE-märkt). -Din garanti för säkra och effektiva behandlingar. En klassificering som tillåter både specifika ingredienser men också i högre koncentrationer vilket gör din behandling långt mer effektfull, långtids- och djupverkande än klassiska AHA-behandlingar (glykolsyra) och andra på marknaden befintliga kemiska peelingar.

 

TEBISKIN® med ENERPEEL®-behandlingarna ger dig verktygen du behöver för alla hudtyper och hudtillstånd.

 

 

SYNCHROLINE®

SYNCHROLINE® består av ett antal produktserier där varje serie har utvecklats genom att förstå den komplexa bakgrunden till olika hudtillstånd. Produkterna syftar till att synkronisera med hudens funktioner. De verkar på orsaker snarare än symptom för att effektivt korrigera oönskade hudtillstånd, bevara hudens hälsa och ungdomliga utseende.

 

SYNCHROLINE® är den enda hudvårdsserien på marknaden som även omfattar Medicintekniskt klassificerade (CE-märkta) produkter. Din garanti för vetenskapligt dokumenterade säkra och effektfulla produkter.

 

Bevisad effekt finns dokumenterad för t.ex:

  •     Acne
  •     Reaktiv hud
  •     Rosacea/Rodnad hud
  •     Pigmentförändringar
  •     Åldrad hud
  •     Ljusåldrad hud
  •     Ärrbehandling
  •     Bristningar

Välkommen in och prova, eller köpa, produkterna i min hudvårdsklinik i Umeå!

Jag finns här för att hjälpa dig finna rätt produkter för just din hud.

Hudkliniken Norr AB

Västra esplanaden 7B
903 26 Umeå
 
Visa på karta

Kontakt

070-201 90 90
Onlinebokning

Öppettider

Butik Måndag: 9-18
tisdag 9-17, onsdag 9-18 
torsdag 9-17, fredag 9-17
 
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2021 Hudkliniken Norr AB Information om cookies