Vaxning / Hårborttagning


 

Vaxning överläpp/haka 270kr

Vaxning ansikte 370kr

Vaxning hela ben ink. bikinilinjen 710kr

Vaxning halva ben 510kr

Vaxning armar 510kr

Vaxning bikinilinje 510kr

Vaxning axil 510kr

Vaxning brasiliansk 710kr (endast kvinnor, 18 års åldergräns)

Vaxning rygg halv 495kr

Vaxning rygg hel 595kr

 

Halva priset på vaxning ansikte eller överläpp/haka om dessa utförs i en ansiktsbehandling.

 

ONLINEBOKNING 070-201 90 90

 

 


Vaxning


 

Första gången du gör en vaxning kan det göra ont, p.g.a. att håren är grova och sitter djupt i hårsäckarna. Vaxar du dig regelbundet kommer håren bli tunnare och inte kännas lika mycket. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4:e eller 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt.

 

Innan vaxning
Raka dig inte tre-fyra veckor innan. Det är viktigt att håret inte är kortare än 0,5 centimeter. Annars kan det vara svårt att fånga upp hårstrået då vaxet inte får ordentligt fäste. Låt därför håret växa ut innan en vaxning. Hur lång tid det tar beror på din hårväxt, men generellt ca tre veckor.
Har du rakat dig mellan vaxnings tillfällena kan vissa hår förbli kvar trots vaxning detta p.g.a. att håret växer i olika faser och att de helt enkel inte hunnit växa ut eller för att de fortfarande är för korta för att fästa på vaxet. För bästa resultat bör man alltså inte raka sig mellan vaxnings tillfällena. Man ska även undvika sola och bada innan behandlingen. Det är bra att peela huden inför vaxning, då följer dem små korta strån med lättare och dem inväxta strån kan lättare komma ut ur huden. Du skall ha en ren hud dvs utan någon bodylotion eller liknande på det område som skall vaxas annars fäster vaxet sämre.

 

Efter vaxning
Efter behandlingen kan huden bli irriterad och röd. Det tar allt ifrån timmar upp till 2 dygn innan huden ser ut som vanligt igen. Tänk på att inte ta med smutsiga fingrar på det nyvaxade området då detta kan skapa irritation i huden. Efter vaxningen skall du inte utsätta huden för starka kemikalier, klorvatten, offentliga bad eller direkt solljus inom 24 h eller åtsittande kläder.
Undvik inåtvända hårstrån
Vi har även en tillväxthämmande och antiinflammatorisk spray som du kan köpa med dig hem för att undvika hårsäcksinflammationer.

Tebiskin-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hudkliniken Norr AB

Västra esplanaden 7B
903 26 Umeå
 
Visa på karta

Kontakt

070-201 90 90
Onlinebokning

Öppettider

Butik Måndag: 9-18
tisdag 9-17, onsdag 9-18 
torsdag 9-17, fredag 9-17
 
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2021 Hudkliniken Norr AB Information om cookies