Fibroblast – ögonlockslyft utan kirurgi


 

Vill du, som många andra, göra något åt dina hängande ögonlock eller djupa rynkor - utan plastikkirurgi? Många funderar på ögonlockslyft, men är rädda för det kirurgiska biten och konvalescensen efteråt. Tack vare Purebeau Fibroblast kan du nu lyfta ögonlocken utan kirurgi. Metoden har funnits i Sverige i ca 4 år och nu även på Hudkliniken Norr i Umeå!


Vad är Fibroblast?

Fibroblast är en helt ny behandling för uppstramning eller ”Skin tightening” via plasmaimpulser. Metoden skapades främst för att strama åt huden på ögonlocken men kan även användas på hals, överläpp och påsar under ögonen. Metoden använder sig av en elektrod som inte berör huden. Elektroden producerar en mycket liten s.k. ”Plasma Flash”, som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikromillimetersmå avdunstningar/punkter gör huden tightare i området och resultatet kan ses direkt efter behandling.

 

Det utvecklas ingen ström eller värme på huden. Själva elektroden blir inte heller varm. Efter behandling bildas bruna torra prickar på huden (se bild nedan) - dessa är intorkad hud och försvinner efter ca 3-5 dagar. Sår och ärr bildas ej, då hudens barriär inte bryts. Det uppstår inte heller någon pigmentering. Vill du täcka dessa prickar så går det jättebra att göra det med ett speciellt smink som du får med dig hem efter Fibroblast-behandling.

efter ENDAST 1 behandling

 

Resultat efter två behandlingar.

 

Gör det ont?

Nej, det sticker till litegrann men huden bedövas 40 min innan behandlingen påbörjas.
Kan man använda Fibroblast metoden endast till ögonlock?

Nej. Man kan strama åt huden på halsen, under ögonen och även behandla djupare rynkor som t.ex. på överläppen och man kan tom strama åt huden på magen efter en graviditet. Här under ser ni resultat efter endast en behandling av djupa rynkor på överläppen och runt munnen.

 

Vad är det för kostnad per behandling vid ögonlockslyft?

En behandling kostar 5500kr, skulle det därefter behövas en ytterligare blir kostnaden för en andra behandling 2800kr och för en eventuell tredje behandling blir kostnaden 1900 kr.
Kostnadsfri konsultation inför behandling

 

Om du undrar över något innan din behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen kommer vi att gå igenom dina önskemål och förväntningar och därefter tillsammans hitta den bästa lösningen anpassad för dig.


Hur ser resultatet ut?

För att se fler bilder på utförda Fibroblast behandlingar på Hudkliniken Norr tryck HÄR!

efter ENDAST 1 behandling

Hudkliniken Norr AB

Västra esplanaden 7B
903 26 Umeå
 
Visa på karta

Kontakt

070-201 90 90
Onlinebokning

Öppettider

Butik Måndag: 9-18
tisdag 9-17, onsdag 9-18 
torsdag 9-17, fredag 9-17
 
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2022 Hudkliniken Norr AB Information om cookies