Avancerad hudvård


ENERPEEL Kemiska Peels

 

ENERPEEL är produkter som endast ingår i de avancerade ansiktsbehandlingarna i vår klinik, de är helt enkelt för starka att sälja för hemmabruk. De är klassade som medicinteknisk produkt och är CE-märkta, mig veterligen finns ingen annan kemisk peeling i Sverige som har samma egenskaper. Behandlingar med Enerpeel gör det möjligt att effektivt förbättra en rad synliga eller djupare problem i huden så som t.ex:

 • Hudens textur och lyster
 • Rynkor och fina linjer
 • Ojämheter och defekter i pigment
 •  Fet hy
 •  Acne – både inflammatorisktyp, komedontyp och blandtyper
 •  Rosacea
 •  Solskada såsom exempelvis solfräknar(letigo) och åldersfläckar (aktinisk keratos i måttlig form)
 •  Torr hud genom ökad vattenbindande förmåga
 •  Åstakomma stimulering av Collagen för ökad fasthet och hudföryngring.

Peels-behandlingarna skräddarsys för olika individuella förutsättningarna. Behandlingarna görs antigen som enskilda behandlingar eller upprepas såsom kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten av Enerpeel ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden.

Enerpeel har, som enda leverantör av kemiska peels i Sverige, godkänts för att bli CE-märkta (Medical Device enligt klass IIa). Behandlingar med Enerpeel kemiska peels är kraftfulla behandlingar och genom att de är CE-märkta tillåts de innehålla specifika ingredienser i högre koncentrationer. Det gör att resultatet i din behandling inte går att jämföra med andra kemiska peels på marknaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ICEPEEL


 

Icepeel kombinerar 2 ytterst verksamma teknologier för tredimensionellt resultat. Kemisk peeling, Enerpeel MA, är steg 1 och Cryoterapi är steg 2. Effekten är resultatinriktad och omedelbar. Tydliga resultat utan ”down time”.

Kemisk peeling är dokumenterad effektiv metod att exfoliera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor samt ger huden ökad vitalitet. Passande även för en rosacea, känslig hy.

Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandlingen reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandlingen immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner, samtidigt som den ökar aktiv ämnesomsättning vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.

 

 

 

ENERPEEL GA


Peel-behandling ökar produktionen av nytt kollagen och elastin vilket ger ökad fasthet till huden. Den jämnar ut solskador och pigmenteringar vilket gör Enerpeel GA till den ultimata behandlingen för mogen och solskadad hy. Rekommenderas som en kur à 3 st behandlingar vid behandling av pigmenteringar.


ENERPEEL SA


Enerpeel SA är en effektiv behandling för acnerelaterade tillstånd. Man kan behandla inflammatorisk acne, komedonacne eller blandtyp. Rekommenderas som en kur à 3 st behandlingar.


ENERPEEL MA


Enerpeel MA är en effektiv behandling för känslig hud. Vid behandling av rosacea rekommenderas en kur à 3 st behandlingar.

 

 

Infuzion


 

Vad är Infuzion?

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.


Infuzion är rekommenderat för:

 •     Förebyggande och reducering av rynkor
 •     Eliminering av kråk fötter
 •     Minskning av mörka cirklar under ögonen
 •     Jämnar ut och förändrar hudtonen

 

 

 

Behandlingen:

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.


För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende.

Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.

 

 

 

 

Hudkliniken Norr AB

Västra esplanaden 7B
903 26 Umeå
 
Visa på karta

Kontakt

070-201 90 90
Onlinebokning

Öppettider

Butik Måndag: 9-18
tisdag 9-17, onsdag 9-18 
torsdag 9-17, fredag 9-17
 
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2021 Hudkliniken Norr AB Information om cookies